Jouw ontspanmoment

Facial treatments

Een facial treatment bij Bij Veraz is een heerlijk ontspan moment. 

Voorafgaand aan elke behandeling bespreken we jouw wensen en bekijken we waar jij en jouw huid die dag behoefte aan hebben.

Wij stellen speciaal voor jou de perfecte gezichtsbehandeling met de juiste producten, van Comfort Zone, samen.

De Facials treatments zijn ook als DUO behandeling te boeken.

Comfort zone

Comfort Zone is een vooraanstaand huidverzorgingsmerk dat bekendstaat om zijn innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde benadering van schoonheid en welzijn. Het merk, opgericht in Italië, combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologieën om effectieve en duurzame huidverzorgingsproducten voor het gezicht en voor het lichaam te creëren.

Comfort Zone legt de nadruk op het respecteren van de huid en het milieu, wat resulteert in formules die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en gebaseerd op duurzame praktijken. De geuren en texturen zijn heerlijk en de door hen ontwikkelde speciale massagetechnieken maken elke behandeling tot een geweldig ontspan moment.

Onze verschillende facial categorieën:

Onze meest LUXE Ontspan behandelingen. 

Jouw behandeling maken we speciaal voor jou op maat en alles wat we doen is All-inn. Jij kiest jouw behandeltijd en alles wat jij gedaan wil hebben in die tijd gaan we doen. (Mits het natuurlijk past in de door jou gekozen tijd).
We starten altijd met een heerlijk ontspannend Tranquillity welkomsritueel, vervolgens kiezen we de producten van Comfort Zone uit de LUXE lijn SUBLIME SKIN. Heerlijke geuren, texturen en vol actieve werkstoffen.

Hoe de rest van de behandeling eruitziet bepalen we samen, zo kunnen we: een sterkere peeling inzetten verwijderen we onzuiverheden voor je, harsen/ epileren we je wenkbrauwen, bovenlip en/of kin. Verven we je wimpers en/of wenkbrauwen of masseren we extra lang als je behoefte hebt aan nog meer ontspanning.

Een heerlijk Ontspan moment met de beste producten voor jouw huid op dat moment.

Jij kiest jouw behandeltijd en alles wat jij gedaan wil hebben in die tijd gaan we doen. (Mits het natuurlijk past in de door jou gekozen tijd).
We starten altijd met een heerlijk ontspannend welkomsritueel, kiezen vervolgens de producten van Comfort Zone uit de lijnen Active pureness (zuiveren), Remedy, (kalmeren), Recover Touch (herstellen) of van Hydra Memory (hydrateren).

Hoe de rest van de behandeling eruitziet bepalen we samen, zo kunnen we een sterkere peeling inzetten, verwijderen we onzuiverheden voor je, harsen/ epileren we je wenkbrauwen, bovenlip en/of kin. Verven we je wimpers en/of wenkbrauwen of masseren we extra lang als je behoefte hebt aan nog meer ontspanning.

Een heerlijk Ontspan moment met de beste producten voor jouw huid op dat moment.

We starten altijd met een heerlijk ontspannend welkomsritueel, kiezen vervolgens de producten van Comfort Zone uit de lijnen Active pureness (zuiveren), Remedy, (kalmeren), Recover Touch (herstellen) of van Hydra Memory (hydrateren) en verzorgen we een heerlijk ontspannende behandeling voor je.

(LET OP! In deze behandeling is het NIET mogelijk om extra’s zoals een sterkere peeling, verwijderen van onzuiverheden, harsen/ epileren /wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, verven wimpers en/of wenkbrauwen. Wil je dit wel? Kies dan voor een behandeling uit de categorie All-inn deluxe of All-inn.) 

DEZE BEHANDELINGEN ZIJN ENKEL HEERLIJK ONTSPANNEN!

Boek jouw behandeling

Boek hieronder gemakkelijk online jouw behandeling:

Vragen?

Weet je niet goed elke behandeling het beste bij jou past? Neem dat gerust contact met ons op!

+31 (0)6 27 37 41 32

info@bijveraz.nl

Jouw ontspanmoment