Beauty bar

Wimpers

Tijdens de Lash Lift behandeling/Lashelevation, maken we in jouw eigen wimpers een mooie krul en verven we ze intens zwart. Hierdoor lijken je wimpers langer en voller. Het resultaat? Gelifte wimpers tot zes weken lang!

Bij Veraz

Zo gaat een wimper behandeling

Tijdens de behandeling plaatsten we siliconen pads op het bovenste ooglid, tegen de wimperhaartjes aan. Hierna brengen we een speciale bonder aan waarmee we jouw haartjes tijdelijk tegen de pad aanplakken. (in de krul zoals je hem wil hebben. Uiteraard bespreken we dit van te voren) De vervolg stappen zijn het beste te vergelijken met het permanenten van haar.

We brengen stap aan 1 van de producten. Deze stap laten we tussen de 5 en 9 minuten zitten en zorgt ervoor dat de eiwitverbinding in de haartjes wordt verbroken.

Na het verwijderen van stap 1 brengen we stap 2 aan. Deze stap herteld juist weer de verbindingen in de wimper waardoor deze in de vorm blijft staan.

Als laatste verven we de wimpers zwart.

Wat moet je weten over de behandeling?

Nee, helaas is deze behandeling niet voor iedereen geschikt. Wanneer je van jezelf hele korte of hele dunne/kwetsbare haartjes hebt dan zal het resultaat tegen vallen. Wanneer je zwanger bent mag je deze behandeling ondergaan. Hij is volledig veilig. Wel kan het zijn dat de krul minder lang houdt. Dat heeft de maken met de hormoonhuishouding

Om zo lang mogelijk te genieten van jouw wimpers zijn er een aantal dingen die je wel en ook juist niet moet doen. 

  • Vermijd Water en Stoom de eerste 24 uur na de behandeling.
  • Gebruik geen mascara de eerste 24 uur na de behandeling. 
  • Reinig je wimpers voorzichtig.
  • Gebruik een Lash Serum. Hierover kunnen we je in de salon meer vertellen.

Boek jouw behandeling

Boek hieronder gemakkelijk online jouw behandeling:

Vragen?

Weet je niet goed elke behandeling het beste bij jou past? Neem dat gerust contact met ons op!

+31 (0)6 27 37 41 32

info@bijveraz.nl

Jouw ontspanmoment