Beauty bar

Wenkbrauwen

Jouw wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor jouw gezicht. 

In onze Browbar creëren we, samen met jou, jouw meest perfecte wenkbrauw.

Voordat we hier mee starten bespreken we samen met jou wat het beste bij je past.

Onze wenkbrauw treatments

Deze behandelingen vind je in onze browbar:

Met shapen bedoelen we het in model brengen van jouw wenkbrauwen.

Alle haartjes die er niet thuishoren of die niet bijdragen aan jouw perfecte model gaan we verwijderen. Dit gaan we doen met behulp van hars en/of door te epileren met een pincet. Uiteraard bespreken we met jou waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Met wenkbrauwverf kleuren we de haartjes van jouw wenkbrauwen. Dit geeft een natuurlijk effect. Het resultaat blijft tot 4 weken. 

Met behulp van wenkbrauw henna worden jouw haartjes en de huid eronder gekleurd. Het resultaat zijn mooie natuurlijke wenkbrauwen die je thuis niet meer hoeft bij te tekenen. Het resultaat blijft ongeveer 5- 12 dagen op de huid zitten en 4-5 weken in de haartjes. Het shapen van jouw wenkbrauwen is bij deze behandeling inbegrepen.

Helaas is Henna Brows niet voor iedereen geschikt.

Heb je een hele blanke huid of hele licht blonde haartjes. Dan raden we Henna af bij je. Het resultaat zal dan te donker en te hard zijn.

Heb je hele dunne wenkbrauwen of hele korte haartjes of zitten er in je wenkbrauwen gaatjes (ontbreken er haartjes) ook dan is henna helaas niet geschikt voor je. Henna pakt namelijk alleen op plekken waar haartjes zitten. Wanneer er geen haartje zitten zal het te snel van je huid vervagen en heb je waarschijnlijk maar een dag of twee plezier van het resultaat.

Ook wanneer je een hele vette huid hebt is henna helaas niet geschikt voor jou. De Henna zal dan te snel vervagen.

De nieuwste wenkbrauw “verf” techniek. En wij zijn fan!

Hybrid Brows en Henna Brows lijken qua resultaat veel op elkaar. Beide kleuren de wenkbrauwhaartjes en leggen een laagje op de huid onder de wenkbrauwen.

Het resultaat blijft iets langer dan Henna. Namelijk tot 14 dagen op de huid en tot 6 weken in de haartjes.

Ook wel browlift genoemd. Tijdens deze behandeling zorgen wij ervoor dat jouw wenkbrauwhaartjes in de “juiste” richting blijven staan. Dit doen we in 3 stappen. Het resultaat van Brow Lamination zijn volle, sprekende, fluffy wenkbrauwen. Dit resultaat houdt tot 6 weken.

Ter afsluiting van jouw behandeling verzorgen we de huid rondom jouw ogen met een oogcreme en brengen we jouw wenkbrauwen in model. Ook kunnen we je laten zien (en leren) hoe je thuis zelf het beste jouw wenkbrauwen extra kan accentueren.

Altijd de perfecte vorm van jouw wenkbrauwen

Met de meettechniek browmapping meten we voor jou je meest perfecte en gelijke vorm wenbrauwen uit. Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht. Waar zit bij jou het hoogste punt van jouw wenkbrauw? Of waar eindigt jouw wenkbrauw? Ook geven we je advies over hoe jij thuis zelf jouw meest perfecte wenkbrauw kan bijhouden.

Boek jouw behandeling

Boek hieronder gemakkelijk online jouw behandeling:

Vragen?

Weet je niet goed elke behandeling het beste bij jou past? Neem dat gerust contact met ons op!

+31 (0)6 27 37 41 32

info@bijveraz.nl

Jouw ontspanmoment