Jouw ontspanmoment

Facial treatments

Een facial treatment bij Bij Veraz is een geweldig ontspan moment. Voorafgaand aan elke behandeling bespreken we jouw wensen en bekijken we waar jij en jouw huid die dag behoefte aan hebben.

Wij stellen speciaal voor jou de perfecte gezichtsbehandeling met de juiste producten, van Comfort Zone, samen.

De Facials treatments zijn ook als DUO behandeling te boeken.

Comfort zone

Comfort Zone is een vooraanstaand huidverzorgingsmerk dat bekendstaat om zijn innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde benadering van schoonheid en welzijn. Het merk, opgericht in Italië, combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologieën om effectieve en duurzame huidverzorgingsproducten voor het gezicht en voor het lichaam te creëren.

Comfort Zone legt de nadruk op het respecteren van de huid en het milieu, wat resulteert in formules die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en gebaseerd op duurzame praktijken. De geuren en texturen zijn heerlijk en de door hen ontwikkelde speciale massagetechnieken maken elke behandeling tot een geweldig ontspan moment.

Onze verschillende facial categorieën:

Onze meest luxe behandelingen. We gebruiken de productlijn van Subline Skin. Dit zijn producten met heerlijke geuren, texturen en vol actieve werkstoffen. Het ultieme verwen en ontspan moment voor jezelf. 

We starten met het Tranquillity welkomsritueel – vervolgens reinigen we je huid en brengen we de micropeel solution aan – hierna bereiden we je huid voor op de peeling – De peeling bevat o.a. 15% melkzuur en heeft een exfolierende en hydraterende werking en stimuleert de celvernieuwing – we neutraliseren de peeling – brengen hierna het luxe Sublime Skin Peel Off masker bij je aan – Tijdens de inwerktijd ontvang je een ontspannende massage van nek, hals en schouders. – We eindigen de behandeling met de juiste serum en crème voor jouw huid.

Wil je nog meer extra’s? Vergeet dan niet te kijken bij de Add-ons. (Muv van de ik hou wel van wat meer… Deze is al opgenomen in de behandeling.)

Een heerlijk ontspan moment waarin we jouw huid extra goed reinigen en zuiveren. We gebruiken de producten uit de productlijn Active Pureness.
Ideaal wanneer je last hebt van kleine onzuiverheden en bultjes of gerstekorrels en je deze graag verwijderd wil hebben.
Reiniging – dieptereiniging – Active pureness prep mask – korte hoofdhuidmassage – verwijderen van onzuiverheden – hydraterend en zuiverend masker – Detox Touch massage – afsluitende verzorging.

Wil je nog meer extra’s? Vergeet dan niet te kijken bij de Add-ons. 

Let op! Dit zijn geen acne behandelingen. Voor echte “acne behandelingen” verwijzen we je graag naar The Skin Clinic op de Dorpstraat.

Een heerlijk ontspanmoment speciaal voor de gevoelige huid. We gebruiken de producten uit de Remedy lijn. Deze producten zijn volledig parfumvrij, vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën en surfactanten en tot 99% van natuurlijke oorsprong. Ze verzachten, kalmeren, versterken en beschermen de huid. 

Dubbele reiniging – milde dieptereiniging – arm en handmassage – Remedy peel off masker- heerlijke Detox Touch en ontspanningsmassage – afsluitende verzorging

Wil je nog meer extra’s? Vergeet dan niet te kijken bij de Add-ons. 

Deze behandelingen zijn als een lange massage. Het is een heerlijk uitgebreid ontspanmoment. We gebruiken de producten uit de Recover Touch lijn. Deze producten werken voedend en herstellend en zitten vol krachtige antioxidanten. 

Dubbele reiniging –dieptereiniging – Comfort Touch gezichtsmassage en ontspanningsmassage van nek hals en schouders – herstellend en voedend masker – arm en handmassage – afsluitende verzorging.

Wil je nog meer extra’s? Vergeet dan niet te kijken bij de Add-ons.

Tijdens de behandelingen ontspannen & pure producten maken we gebruik van de producten uit de Sacred Nature lijn. 
Deze lijn heeft een sterke focus op duurzaamheid, zijn volledig biologisch en alle ingrediënten zijn tussen de 99,2 % en 100 % van natuurlijke oorsprong.
Heerlijke zachte texturen, vol anti-oxidanten en een natuurlijke geur geïnspireerd op de wetenschappelijke tuin in Parma. Ze geven de huid een zuurstofboost, voeden, versterken en beschermen.
Inleidende ontspanningsmassage – Deep Cleansing Massage – Scrub Massage – Verstevigend Rubber Mask of Reinigend Clow Clay Mask – nog meer massage – Hoe meer tijd je kiest, hoe meer massage je krijgt.

Tijdens onze “Ontspannen en Pure Producten” behandelingen zijn Add- ons niet mogelijk.

Je hebt behoefte aan een ontspanmoment en jouw huid kan wel wat hydratatie en glow gebruiken. We gebruiken de producten uit de Hydra Memory productlijn. 
Reiniging – dieptereiniging – gelaats massage met de cryotherapie Ice Rollers – hydraterend masker – ontspannende massage van nek, hals en schouders – afsluitende verzorging.

Wil je nog meer extra’s? Vergeet dan niet te kijken bij onze Add-ons.

Tijdens onstspannen & peeling maken we een combinatie tussen een geweldig ontspan moment en een intensievere peeling.

We hebben 3 verschillende peelings:

DELICATE: Een chemische peeling speciaal voor de gevoelige huid. We starten deze peeling met de Peelbooster. Deze bevat 15% melkzuur. Hier overheen brengen we een tweede peeling aan. Deze peeling bevat een combinatie van zuren met een totaal van 25%.

Een zachte en geleidelijke exfoliatie van de huid, stimuleert de celvernieuwing, werkt hydrateren en antioxiderend.

BRIGHT: Een chemische peeling speciaal voor de verdikte huid. Wil jij graag die geweldige glow? Dan is dit de peeling voor jou. We starten deze peeling met de Peelbooster. Deze bevat 15% melkzuur. Hier overheen brengen we een tweede peeling aan. Deze peeling bevat een combinatie van zuren met in totaal 35%.

Werkt exfolierend, hydrateren, verhelderend en opvullend. Stimuleert de celvernieuwing.

AGE: Een chemische peeling speciaal voor de dikkere, doffe huid met rimpeltjes en expressie lijntjes. We starten deze peeling met de Peelbooster. Deze bevat 15% melkzuur. Hier overheen brengen we een tweede peeling aan. Deze peeling bevat een combinatie van zuren met in totaal 38%.

Werkt geleidelijk exfolierend en beschermd tegen oxidatieve stress. De combinatie van zuren stimuleert een diepe celvernieuwing.

Na het neutraliseren van de peeling brengen we het Sublime Skin peel-off masker bij je. Tijdens de inwerktijd krijg je een heerlijk ontspannende massage van nek hals en schouders met de Tranquillity massage olie. We sluiten de behandeling af met afsluitende verzorging.

Deze peelings kennen geen downtime. Je zal dus niet rood zien of vervellen.

Tijdens onze “Ontspannen en Peeling” behandelingen zijn Add- ons niet mogelijk.

Boek jouw behandeling

Boek hieronder gemakkelijk online jouw behandeling:

Vragen?

Weet je niet goed elke behandeling het beste bij jou past? Neem dat gerust contact met ons op!

+31 (0)6 27 37 41 32

info@bijveraz.nl

Jouw ontspanmoment