Voet behandelingen

Pedicure

Tijdens een pedicure worden je voeten deskundig verzorgd, waarbij aandacht wordt besteed aan het verwijderen van eelt, het verzorgen van nagels en nagelriemen. De behandeling eindigt met het aanbrengen van een voedende crème, waardoor je voeten zijdezacht en heerlijk verzorgd aanvoelen. Een pedicure is niet alleen een traktatie voor je voeten, maar een oppepper voor je hele lichaam en geest, waardoor je weer met hernieuwde energie de deur uitstapt.

Bij Veraz

Onze pedicure behandelingen

De SPA pedicure behandeling is een heerlijk verwen moment waarin jouw voeten worden verzorgd, je even heerlijk kan ontspannen en je na afloop met prachtig gelakte teennagels (gellak) weer naar buiten loopt. Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren. (Wij hebben deze behandeling SPA pedicure genoemd. Wat je krijgt is de pedicure behandeling (PROVOET) EN gellak op de teennagels.)

Onze meest gekozen pedicure behandeling. Wij verzorgen je voeten voor je en behandelen wat nodig is. (Bijvoorbeeld overmatig eelt, kloven, likdoorns en verdikte nagels)

Heb je geen klachten aan je voeten en wil je wel je voeten graag lekker verzorgd hebben? Dan is de korte behandeling geschikt voor jou! (Het is niet mogelijk om een gellak behandeling te boeken icm deze behandeling. Wil je ook gellak icm een pedicurebehandeling? Kies dan de SPA pedicure.)

Jouw teennagels lakken we mooi met gellak. Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren.  

We verwijderen je oude gellak, knippen en vijlen je teennagels en lakken je nagels weer mooi met Gellak.

Wil je je oude gellak verwijderd hebben en deze keer geen nieuwe laten aanbrengen? Kies dan deze optie. We verwijderen je oude gellak voor je en knippen en vijlen je teennagels

Boek jouw behandeling

Boek hieronder gemakkelijk online jouw behandeling:

Vragen?

Weet je niet goed elke behandeling het beste bij jou past? Neem dat gerust contact met ons op!

+31 (0)6 27 37 41 32

info@bijveraz.nl

Jouw ontspanmoment